Go 4 Food & Fit bied ook 1 op 1 training aan. 

Ben je onzeker om alleen te sporten of weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Wil je toch net wat meer geven dan je al deed? Of vind je het gewoon leuk om bezig te zijn en benieuwd naar jou eigen kunnen. Stuur dan nu een email voor meer informatie over een 1 op 1 training, in deze training daag ik jou uit om alles uit jezelf te halen maar wel binnen jouw eigen mogelijkheden en wat je doelen zijn.

Toen ik 25 kg zwaarder woog weet ik nog dat ik me in een sportschool heel onzeker voelde, ik wilde wel graag gaan sporten maar ik had het idee dat ik de gehele tijd bekeken werd en voor gek stond. Als ik toch mijn angst aan de kant had gezet en ging stond ik vaak achterin een les en zorgde ik er voor dat ik mezelf niet in die verschrikkelijke spiegel zou zien maar precies achter iemand stond zodat ik mezelf niet zag. Als ik ging fitnessen dan deed ik dit zoveel mogelijk bij de apparaten waar ik geen vreemde/gekke oefeningen op moest doen of waar mijn hele lichaam heen en weer voor moest bewegen. Ik bedacht van alles en was maar wat aan het doen, in de ene week ging ik 2 keer in de week sporten en daarna dacht ik doei..... dit is niks ik voel me niet op mijn gemak. Ik had in die tijd graag een maatje/trainer gehad waar ik mee kon trainen zodat ik me meer op mijn gemak had gevoeld en die mij advies had kunnen geven in wat wél mogelijk was zonder dat ik me gênant zou voelen, herkenbaar? Dan kan ik je helpen! Samen gaan we binnen jouw mogelijkheden aan de slag.

Hoe ga ik met een 1 op 1 training te werk?

Heel simpel: ik luister naar jou! Want wanneer jij je op je gemak voelt krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf en in je eigen lichaam en geest. Om dit te bereiken gaan wij samen aan de slag om jou juist met een goed gevoel weg te laten gaan, lekker bewegen binnen jouw mogelijkheden en dat we zo af en toe  je grens hebben opgezocht. 

Dit alles kan bijvoorbeeld door samen te gaan trainen. Ik ga dan zoveel mogelijk met jou mee doen en samen gaan we er dan voor zorgen dat het een top training word. Wil je liever in een aparte ruimte trainen, ook dit is mogelijk. 

Go 4 Food & Fit bied de 1 op 1 training aan in Culemborg bij FitCity (andere locaties in overleg), FitCity is een goede, super leuke en betaalbare sportschool (zodat ik jullie ook een goede en betaalbare prijs kan geven) ook bied FitCity vele mogelijkheden om op ons gemak te trainen in een fijne en rustige omgeving. En er is dus ook de mogelijkheid om in een aparte ruimte trainingen te doen. Kortom van alles mogelijk om een super training te doen. 

Interesse? Stuur me dan een email om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

 

"Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is."

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn