#teamgo4food topper Astrid

In Mei 2020 heb ik (Carolien van Go 4 Food & Fit) een winactie gedaan uit de reacties die ik daarvan kreeg hebben mijn 2 dochters door middel van lootjes trekken 2 winnaars uitgezocht. 1 van deze winnaars is Astrid. Astrid komt uit Culemborg, ik kende haar verder niet maar vond het super om kennis te maken! Astrid reageerde via instagram op de winactie dat dit super zou zijn voor haar omdat ze een stok achter de deur miste en goed advies wilde om flink wat kilo's kwijt te raken. 

Ook Astrid gaat dit traject met ons delen.   

Binnenkort schrijft zij een leuk stukje hierover en ze gaat dit delen. Iedereen die start bij Go 4 Food & Fit heeft een persoonlijk doel.

start datum: 04-05-2020

persoonlijke doel: 10 kg afvallen en leren hoe ik deze kilo's er blijvend af kan houden en niet ga jo-jo'en 

28 Juni 2020 - tussenstand 4 kg afgevallen

Alweer 4 weken bezig met proberen af te vallen, fitter worden en lekker in mijn vel te zitten. Eerlijk gezegd is het moeilijker dan ik dacht. Schouders eronder en gaan.. maar dan komen de verleidingen en is het best lastig om deze te overbruggen. 

Gelukkig vind ik brood en pasta erg lekker, al zijn sommige dingen van een maaltijd wel weinig 😁. Het 6 x eten op een dag went nu ook, het voelt al minder als proppen maar nog wel tegen natuurlijk.

Ik wandel graag met mijn Powerwalk clubje en probeer ondertussen meer te bewegen. Ik dacht snel en veel af te vallen. Dit valt tegen gestaag val ik steeds iets af maar het is gelukt om er 4 kilo af te krijgen. Geduld is een schone zaak. 

Met hulp van Carolien gaat het zeker lukken om er nog kilo’s af te krijgen.

 

Groet Astrid 

Carolien stelde Astrid wat vragen, dus hierbij de antwoorden ;-) :

1.     Wat was voor jou de reden/motivatie om bij Go 4 Food & Fit te starten? 

Ik heb meegedaan met de win actie op instagram en was benieuwd wat Carolien voor mij kan doen om mij te helpen met afvallen.

2.     Wat hoop je op korte en op lange termijn te bereiken met de begeleiding? 

Ik was in januari zelf begonnen met een koolhydraat beperkt dieet en inmiddels 6 kilo kwijt, maar ik kwam niet verder, ik stond al weken 'stil'. Ik zou graag nog 10 kilo afvallen en leren hoe ik deze kilo's er blijvend af kan houden en niet ga jo-jo'en.

3.     Had je gedurende de eerste week/weken last van opstartproblemen, of was het meteen hup gaan? 

Ik ben net begonnen, ik kan daar nu nog niet veel over zeggen. Het is wel even wennen om zoveel te moeten eten voor mijn gevoel.

4.     Wat is je favoriete aspect van de begeleiding, en waarom? 

De bekende stok achter de deur is heel fijn en ook de meetmomenten en de feedback om vol te houden en je te motiveren om dingen anders te doen.  

5.     Wat zijn je hobby’s?

Ik vind het heel leuk om samen met het gezin leuke dingen te doen. Lekker weg met vriendinnen is ook altijd fijn. Winkelen is een grote hobby, maar ik lees ook alles wat los en vast zit. Ik speel (amateur) toneel, zwem graag, doe aan powerwalken.

6.     Sport je? Zo ja wat vind je het allerleukste om te doen?

Zwemmen en powerwalken.

 7.  Ben je van plan de komende 4 weken hetzelfde aan te pakken als je tot nu toe gedaan hebt? Zo niet, waarom? 

Het is fijn dat ik nu weer meer kan sporten nu de corona regels versoepeld zijn. De komende 4 weken ga ik mij goed aan het gekregen schema houden ;-).

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn