#teamgo4food topper fabian

In Mei 2020 heb ik (Carolien van Go 4 Food & Fit) een winactie gedaan uit de reacties die ik daarvan kreeg hebben mijn 2 dochters doormiddel van lootjes trekken 2 winnaars uitgezocht. 1 van deze winnaars is Fabian. Fabian kende ik al want hij is namelijk mijn buurman, maar gek genoeg (aangezien als ik ergens op een feestje bv ben altijd aangesproken word omdat ik dit werk doe) wist ik dus niet dat Fabian af wilde vallen. Hadden het er nog nooit over gehad tot.... het moment dat zijn vrouw Mirjam hem tagde in de winactie, eerst dacht ik dat het een grapje was maarrrrrrr dat was het absoluut niet! Fabian is een doorzetter en een harde werker en heeft een als doel 10 á 15 kg af te vallen. 

Ook Fabian gaat dit traject met ons delen. Hij gaat ons op de hoogte houden.  

Binnenkort schrijft hij een leuk stukje hierover en hij gaat dit delen. 

start datum: 06-05-2020

persoonlijke doel: 10 á 15 kg afvallen

Voorstellen: 

Mijn naam is Fabian Fleuren ik ben 44 jaar en woon samen met mijn vrouw en onze zoon in de prachtige wijk Parijsch in Culemborg.In het dagelijks leven werk ik als uitvoerder op 2 provinciale contracten in Noord-Holland, mijn hobby’s zijn basgitaar spelen en de sport van onze zoon BMX-race.

De reden dat ik mezelf heb opgegeven voor de winactie is dat ik echt een schop onder mijn kont nodig had om een gezondere levensstijl aan te wennen waar ik al meerdere pogingen gewaagd heb en erachter kwam dat ik echt iemand nodig had die dit begeleid. Tevens als je een zoon hebt die zegt papa je hebt een dikke buik dan moet er iets gaan gebeuren.

Ik ben dan ook blij dat Carolien van Go 4 Food & Fit mijn strohalm is om aan vast te klampen. 

Groetjes Fabian

 Hoe gaat het: 20-07-2020:

De afgelopen weken waren weken met ups-and-downs. Je merkt dan dat uitglijden naar het oude patroon op de loer ligt. Na wat kleine uitglijders heb ik mezelf weten te herpakken en de schade te beperken en heb ik de weg naar beneden van kilootjes eraf doorgezet  ( -5.5kg ).

Met de vakantie in zicht is het dan ook voor een Bourgondiër als ik een uitdaging dit zo te houden.

Nu voel ik me energieker en fitter dan ik me in tijden heb gevoeld, en dat is dan ook precies waar ik me aan vast klamp.

Tevens probeer ik er wat bij te sporten maar kan daar nog niet echt een regelmaat in vinden.

Maar de aanhouder wint !!!! 

 

Hoe gaat het: 10-06-2020

 

Zoals ik al hierboven verteld had in de voorstel ronde is 1 van mijn hobby’s basgitaar spelen,

Dus dacht laat ik hier eens een foto plaatsen daarvan.

Mijn 1 e 3 weken zijn voor mij minder zwaar gevallen als dat ik vooraf bedacht had.

De 6 eetmomenten per dag zijn genoeg om de dag mee door te komen.

Alleen de avondmaaltijd voor mij als Bourgondiër was een uitdaging , maar oefening baart kunst en met een beetje proberen in de keuken met de kruidenpotjes krijg je genoeg smaak om die bourgondische smaakpapillen tevreden te stellen.

Voor mij een tevreden vooruitgang geboekt -3,5kg , en door !!!! 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn