Lekker én gezond eten, zonder dat er dingen 'verboden' worden.

 


Als voedingscoach ben ik er van overtuigd dat een stabiel lichaamsgewicht en een gezond BMI een kans is om voortaan zoveel mogelijk te genieten van eten en drinken en door middel van goed eten fitter te worden én dat dit op een manier gebeurd dat bij u past en op uw levensstijl is aangepast. Genieten hoort voorop te staan maar ook keuzes maken en daarom is het belangrijk om de juiste balans daarin te vinden en daar kan ik u bij helpen. Ik bied u daarom een op maat gemaakt voedingsschema gebaseerd op uw wensen en behoeften aan. Samen gaan we kijken wat u op dit moment eet en wat u lekker vind en hier gaan we dan de juiste balans in vinden en leert u keuzes te maken zodat u meer geniet van het eten.

Maak een afspraakEven voorstellen

Mijn naam is Carolien en ik ben voedingsconsulente.

Zelf woog ik in 2013, 93 kilo en besloot ik dat het roer om moest en dan niet met poeders en pillen die maar van korte duur werken, crash diëten of diëten met puntentellingen, maar dat ik iets moest gaan doen wat ik de rest van mijn leven vol zou kunnen houden en dus ook lekker genieten van eten. Die draai heb ik nu eindelijk gevonden. Ik ben 23 kilo afgevallen en voel me een fitte vrouw en moeder! Deze levensstijl wilde ik graag met meer mensen delen en om een goed advies te kunnen geven ben ik een opleiding tot voedingsdeskundige gaan volgen bij de AALO. Deze heb ik met veel plezier en succes volbracht en kan ik nu zeggen: ik ben er klaar voor om je te begeleiden! Wil je meer lezen over mij >> klik dan hier

Het lijkt me leuk om je te ontmoeten!

Laten we kennismaken >>

 

Kwaliteit

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben er van overtuigd dat een stabiel lichaamsgewicht en een gezond BMI een kans is om voortaan zoveel mogelijk te genieten van eten en drinken en door middel van goed eten fitter te worden én dat dit op een manier gebeurd dat bij je past en op jouw levensstijl is aangepast. Genieten hoort voorop te staan maar ook keuzes maken en daarom is het belangrijk om de juiste balans daarin te vinden en daar kan ik je bij helpen. Ik bied je daarom een op maat gemaakt voedingsschema gebaseerd op jouw wensen en behoeften aan. Samen gaan we kijken wat je op dit moment eet en wat je lekker vind en hier gaan we dan de juiste balans in vinden en leer je keuzes te maken zodat je meer geniet van het eten.

Ik begeleid vanuit huis in een huiselijke omgeving en we hebben de tijd. Ook zorgt de praktijk aan huis voor flexibiliteit. 

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je doel(en) die je wilt behalen. Ik geef ook meer informatie over mijn werkwijze en wat de stappen hierin zijn. Nadat je hebt aangegeven dat je wilt starten maken we een afspraak voor die week erop en gaan we starten. Hierna kom je elke week wegen en hebben we (meerdere) contact momenten per app.

  Referenties:

WIl je meer informatie? Klik dan hier om een e-mail te sturen!

  


 

Blijf op de hoogte, volg mij op Instagram


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn