#teamgo4food topper Madelinde

Ik stel je graag voor aan deze leuke topper ze is een echte doorzetter die weet wat ze wil, lekker sportief en werkt met veel liefde in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster, haar passie is schrijven en knutselen. Zij gaat ons op de hoogte houden. Ze gaat dit gehele traject met jullie delen als extra stok achter de deur en als extra motivatie! 

Binnenkort schrijft ze een leuk stukje hierover en ze gaat dit delen. Iedereen die start bij Go 4 Food & Fit heeft een persoonlijk doel.

Om Madelinde te volgen op facebook kun je hier klikken en om haar te volgen op instagram kun je hier klikken

start datum: 23-04-2020

persoonlijke doel: ze wil rond de 30 kg afvallen30 April 2020

Ik zal mezelf even voorstellen Ik ben Madelinde en ben 38 jaar. Woon samen met mijn vriend Herman in Vinkeveen. Ik werk in de kinderopvang op een peutergroep.

Ik kamp al een aantal jaar met overgewicht. Heb daar zelf al een aantal verschillende dingen gedaan om af te vallen. De ene ging beter dan de ander. De kilo's gingen er wel vanaf maar kwamen weer net zo hard terug. De strijd is moeilijk tegen je kilo's.

 Ik dacht begin dit jaar maar weer eens met afvallen. Dus trok ik de stoute schoenen aan en heb Carolien een mail gestuurd. Met de vraag of ze me weer wil helpen. En gelukkig zei ze ja natuurlijk. Dus de strijd ben ik weer aan gegaan met de kilo's. ik was gemotiveerd niet normaal. Ging 3x per week naar de sportschool. En het ging me goed af. Tuurlijk heb je wel eens een terug val. En dan vooral in de weekenden. Gezellig samen thuis en wij houden beide van lekker eten. Maar toen helaas overleed mijn oma. Mijn oma waar ik altijd bij terecht kon als het niet goed ging. Toen begon ik weer onregelmatig te eten of helemaal niet te eten. Maar ook op momenten dat je eigenlijk niet hoef te eten. En de kilo's kwamen er weer aan. Echt stom maar had zoveel verdriet. 

Het moment dat de knop weer om was om weer af te gaan vallen, kwam de corona crisis. Wij waren beide een beetje verkouden en moesten thuis blijven. En dan raad je het al, ik kwam aan in deze crisis. Sportschool was dicht mijn werk ging wel gewoon door maar i.p.v. 4 dagen werken werden het maar 2 dagen werken. Mijn kilo's werden wat meer. En kwam aan, toen dacht ik dit kan echt niet meer Madelinde. Zoek een ritme. Want dat heb ik echt nodig een ritme.

Toen kwam Carolien met een win actie. Een hele leuke winactie. Ik dacht ik doe mee, maar als ik het niet wordt dan ga ik nog met de billen bloot. Haar actie was 3 maanden begeleiding en met wel met foto en je ervaring delen op sociale media. Ik dacht super leuk. En ging nadenken. Had voor mezelf iets bedacht om nog een stok achter de deur te hebben.  Want die extra stok achter de deur of die schop onder de kont heb ik echt nodig.

Heb hier Herman bij betrokken want hij moet er wel een deel achter staan vind ik. En samen ben je sterk. Dus mijn plan is om in ongeveer 6 maanden 30 kilo af te vallen. En dan hoor ik je denken jeetje Madelinde dat is wel erg veel. Maar je moet ergens beginnen. Dus vandaar 30 kilo. Ik start vrijdag 1 mei en dan 6 maanden lang. En ik weet dat ik het kan. En genoeg lieve mensen om mij heen heb die mijn willen en kunnen steunen.

Maar ik neem jullie mee in mijn strijd tegen de kilo's elke maand ga ik daar over schrijven wat ik heb mee gemaakt wanneer mijn goede en slechte momenten zijn geweest. Hier komen leuke maar ook foto's waar ik bij denk moet dit nu echt. En hoop hierdoor veranderen te gaan zien.

Carolien vond dit een leuk plan, dus ook wij samen gaan deze strijd aan met mijn kilo's. 

Carolien stelde mij wat vragen, dus hierbij de antwoorden ;-) :

1. Wat was voor jou de reden/motivatie om bij Go 4 Food & fit te starten?

Een aantal jaar geleden ben ik al eens bij Carolien geweest, de kilo's gingen toen goed naar beneden. Maar door privé dingen ben ik gestopt. Maar ik vond haar begeleiding zo fijn en prettig dat ik deze uitdaging weer aan wilde gaan met haar.

2. Wat hoop je op korte en op lange termijn te bereiken met de begeleiding?

Op lange termijn natuurlijk mijn 30 kilo in 6 maanden. En dan ga ik deze splitten over 3 maanden 15 kilo. Dat is dan elke maand 5 kilo.     (best wel een druk zit er achter die kilo's als je het zo ziet staan, maar ik ga ervoor)

3. Had je gedurende de eerste week/weken last van opstartproblemen of wat het meteen hup gaan?

Het was beide. Doordeweeks ging het meteen goed en zat ik er meteen lekker in, maar die weekenden was en zijn lastig.

4. Als jij de begeleiding zou kunnen aanpassen, wat zou je dan aankaarten?

Ik heb op dit moment niks aan te kaarten, want alles is bespreekbaar met jou.

5. Wat was tot nu toe het grootste hoogte en of dieptepunten uit je traject?

Ik denk dat ik nog geen hoogte punten heb bereikt maar alleen nog dieptepunten. Maar mijn hoogte punten komen eraan, dat voel ik.

6. Wat zijn je hobby's?

Mijn hobby's zijn vooral haken en lezen. Maar sporten is voor mijn ook wel een hobby. Ik sport graag en zie dat vooral als een ontspanning.

7. Sport je? Zo ja wat vind je het allerleukste om te doen?

Ik sport graag. En dan vooral de lessen die ik volg. Dat zijn pump, yoga in verschillende vormen. Maar ook lekker buiten fietsen of wandelen is fijn.

8. Ben je van plan de komende 4 weken hetzelfde aan te pakken als je tot nu toe gedaan hebt? Zo niet waarom?

Deze komende 4 weken ga ik anders aanpakken. Me beter voorbereiden om mijn voeding. Alles netjes meenemen. Ik ga ervoor.

Ik heb er mega super veel zin in om te gaan starten. Ik kan niet wachten. Mijn doel voor de maand mei is dan ook echt die 5 kilo aantikken. Als dat gebeurt ben ik trots op mezelf. Maar ik weet dat ik er alles aan ga doen met het doel te behalen en weet echt wel dat ik dit kan. Met de hulpmiddelen die ik bij de hand.

Ik zeg tegen mezelf succes wijfie! JIJ KAN DIT !

Wil je me volgen dan ik te vinden op Facebook onder de naam: fitgirl madelinde. Ik plaats daar redelijk vaak mijn dingen op. Dat ga ik nu ook meer gebruiken zoals voor mijn voeding maar ook sporten.

#teamgo4food #strijdtegendekilos

 Liefs Madelinde  


Gastenboek

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn