Ik heb vandaag weer een mooie recensie online gezet, lees hier het succesverhaal van Johan. 

Johan is 62 jaar en kwam in Oktober 2018 bij mij om zijn doel te bereiken, hij wilde wat kilo's afvallen en inmiddels is Johan 18 kg afgevallen! 

Johan wilde in eerste instantie 11 kg afvallen maar tijdens het traject kwam hij er al snel achter dat dit eetpatroon toch wel heel goed vol te houden was en dus ging hij verder tot hij een gezond gewicht bereikt had.


Ik heb vandaag een aantal mooie recensies gekregen over mijn geweldige bedrijf. In de loop van deze week komen er meer recensies op de website. Ik wil iedereen bedanken voor de recensies en de feedback die ik heb mogen ontvangen! Lees hier het verhaal van Heidi. 


Vandaag 3-5-2019 bestaat Go 4 Food & Fit 2 jaar ik vind dat ik de mooiste baan ter wereld heb want ik heb vele mensen mogen begeleiden naar hun persoonlijke doel. Zo ontzettend gaaf vind ik dat!

 

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in mij en Go 4 Food & Fit. Heb vele mooie gesprekken mogen voeren waar we allemaal van leren, leren doe ik nog elke dag net als genieten van mensen begeleiden! Ik hoop dit nog vele jaren voort te zetten!


Heel erg bedankt iedereen!

Om u nog beter van dienst te zijn heb ik er voor gekozen om een Tanita weegschaal aan te schaffen. Deze meet naast het vochtpercentage, spiermassa, vetpercentage en BMI ook de vet vrije massa, visceraal vetpercentage en de mate van overgewicht.


Sharon gaat op 7 juni de Alpe d'Huzes tocht maken. Daarom organiseert Training Factory Culemborg in samenwerking met Go for 4 Food & fit, Fysio team Art en Erik Dillen tuinverzorging een stootzak marathon om zo geld op te halen voor de Alpe d’Huzes tocht op 7 juni. De teller staat al op ruim €4000,00 maar elke cent is welkom! 


Schrijf jezelf nu in!!!! 
Je kunt jezelf per uur inschrijven voor minimaal €5. Betalen doe je bij aanvang van de les.
Op zondag 27 mei van 10-11 uur of 11-12 uur.
Geef je zelf op op de facebook pagina van Training Factory Culemborg:  https://www.facebook.com/TFCulemborg


In 2013 vond ik het genoeg, ik was klaar met mijn gewicht!

Bent u er ook klaar mee! Kom naar de motivatie afslank groep in Culemborg en zeg ook gedag tegen uw overgewicht 💪 


 

 

Verhaal van Lies

Lees hier het fantastische succes verhaal van Lies, ik heb haar online mogen coachen, Lies is 72 jaar jong en wow wat ben ik trots op haar! Lies is in totaal 15,9 kg afgevallen een mooi en geleidelijk gewichtsverlies! 

Een prachtig resultaat Lies en een fantastisch verhaal om te lezen!

 


------ NIEUWS ------

 

 Ook kunt u vanaf heden bij Go 4 Food & Fit pinnen! 


------ NIEUWS 12-9-2017------

Ik wil jullie het fantastische succesverhaal van Yvet laten lezen, kijk snel op Succesverhalen om het verhaal van Yvet te lezen.


 
------ NIEUWS 23-6-2017 ------

 

 

Training Factory Culemborg

 

en


gaan hun krachten bundelen!

 

Nadia en Carolien gaan samenwerken!

 

Nadia biedt op dit moment met Training Factory Culemborg Nadia biedt op dit moment diverse soorten lessen aan; kickboks techniekles, stootzaktrainingen, mma lessen, fighting bootcamp, kickboksen voor kids, personal trainingen en vergeet vooral niet de Woman Only kickboks- en stootzaktrainingen. De trainingen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Nadia is een professionele gediplomeerde vechtsport instructrice met jarenlange wedstrijdervaring op hoog niveau. Het trainen bij Training Factory Culemborg is toegankelijk voor iedereen in een ontspannen sfeer waar hard gewerkt wordt in combinatie met plezier! Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Training Factory Culemborghttps://www.facebook.com/TFCulemborg of op hun instagram pagina: https://www.instagram.com/training_factory_culemborg

 

Nadia zocht iemand die mensen kan helpen/begeleiden in voeding en vond dit bij Carolien van Go 4 Food & Fit. Carolien weet dat de juiste voeding een belangrijke rol speelt bij gewichtsverlies en bij het behalen van (top)sportprestaties. Ze levert persoonlijke voedingsadviezen op maat en dat zorgt naast een goede gezondheid, ook voor een optimale sportprestatie, meer rendement uit trainingen, een beter en sneller herstel en een constant niveau tijdens trainingen maar ook in het dagelijkse leven gaat u zich fitter voelen en beter presteren, Carolien woog zelf ooit 93 kilo en besloot dat het roer om moest, ze is een opleiding gaan volgen om vervolgens van haar passie haar werk te maken, mensen helpen en begeleiden. U zult Carolien regelmatig zien bij TFC als u vragen heeft kunt haar altijd aanspreken of u kunt kijk op haar website: www.go4food.nl of kijk op facebookpagina: https://www.facebook.com/go4food.nl

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn