Werkwijze persoonlijk begeleiding:

Ik ben er van overtuigd dat een stabiel lichaamsgewicht en een gezond BMI een kans is om voortaan zoveel mogelijk te genieten van eten en drinken en door middel van goed eten fitter te worden én dat dit op een manier gebeurd dat bij u past en op uw levensstijl is aangepast. Genieten hoort voorop te staan maar ook keuzes maken en daarom is het belangrijk om de juiste balans daarin te vinden en daar kan ik u bij helpen. Ik bied u daarom een op maat gemaakt voedingsschema gebaseerd op uw wensen en behoeften aan. Samen gaan we kijken wat u op dit moment eet en wat u lekker vind en hier gaan we dan de juiste balans in vinden en leert u keuzes te maken zodat u meer geniet van het eten.


Mijn praktijk aan huis

Ik begeleid vanuit huis omdat u zich in een huiselijke omgeving meer op uw gemak zult voelen en we hebben de tijd. Ook zorgt de praktijk aan huis voor flexibiliteit. 

 

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we u doelen die u wilt behalen. Ik geef u ook wat meer informatie over mijn werkwijze en wat de stappen hierin zijn. Als u zich na het kennismakingsgesprek wilt inschrijven dan wegen we u gelijk en maken we een nieuwe afspraak (voor de intake). Ook vraag ik u dan om een online vragenformulier in te vullen én om 5 dagen een voedingsdagboek bij te houden met daarin minimaal 1 dag van het weekend erbij. U drinkt en eet gewoon op deze dagen zoals u normaal ook zou eten en dit noteert u dan in het dagboek. Dit geeft mij meer inzicht in uw eetpatroon en bespreken we deze 5 dagen tijdens de intake. 

Tijdens de volgende afspraak (de intake) ontvangt u van mij u persoonlijke voedingsschema (dit kan alleen als er ook een weegmoment bij mij is geweest) en ga ik u deze uitleggen. We maken tijdens de intake gelijk een nieuwe afspraak voor een week later om het schema te evalueren en om te wegen want dan zien we ook of het schema bij u past. Natuurlijk kunt u mij altijd bereiken als u in de tussentijd vragen hebt. Als u uw doel hebt bereikt wat u voor ogen had leer ik u om de balans te vinden zodat u niet in het oude patroon terug valt en kunt u gebruik maken van het op gewicht blijf abonnement zodat u elke maand terug kunt komen om te wegen en te kijken of alles nog goed gaat en bij u past. Ik begeleid u dus ook na dat u op gewicht bent, ook dit is een heel belangrijk proces. Ik krijg heel vaak te horen van mensen dat ze het knap vinden dat ik zo veel ben afgevallen maar dan geef ik gelijk altijd aan dat het nog knapper is als ik het zo kan houden! Vandaar dat ik de na begeleiding ook heel belangrijk vind.


Het persoonlijke voedingsschema bied:

 • Een op maat gemaakt voedingsschema.
 • Rekening houdend met uw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doelen.
 • Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen per email of whatsapp. 
 • Als u op gewicht bent leer ik u ook hoe u ook op gewicht kunt blijven!


  Stuur een email voor meer informatie over de begeleidingspakketten die ik aan bied. 

  De praktijk leert mij dat er niet 1 standaardoplossing is die voor iedereen werkt, het is en blijft maatwerk en we streven naar verbetering en niet naar perfectie. U moet het natuurlijk wel zelf doen en daar moet u soms ook keuzes voor maken. Voelt u zich niet thuis in een sportschool ook dan kan ik u helpen fitter te worden of af te vallen.  

  Samen gaan we dit traject aan en coach ik u naar een gezond gewicht, ik vind het belangrijk dat het betaalbaar is en daarom hou ik de tarieven laag, wilt u weten wat de tarieven zijn stuur dan een email voor meer informatie.  

  Is een gewichtsconsulent hetzelfde als een diëtist?

  Nee. De diëtist heeft vaak een verwijzing van de huisarts nodig omdat er in dat geval een medische reden is waarom iemand moet afvallen, of waarom de voeding moet worden aangepast. Voor behandeling bij een voedingsconsulent is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. De voedingsconsulent behandelt gezonde mensen met een BMI niet hoger dan 30 (er zijn uitzonderingen). Aangezien er geen medische oorzaken of belemmeringen zijn spreek je bij de voedingsconsulent van een voedingsadvies in plaats van een dieet.

  Klik hier voor de uitleg van de weegschaal.

  Wilt u een afspraak maken belt u dan met: 06-83611919 of stuur een email naar: info@go4food.nl

  Online coaching:

  Vraag nu een persoonlijk voedingsschema aan bij Go 4 Food & Fit, door hier te klikken. Uw voedingsschema wordt dan op maat gemaakt en deze ontvangt u via de mail. Betalen doet u via een bankoverschrijving en zodra het geld ontvangen is door ons krijgt u uw op maat gemaakte voedingsschema.

  • Online een vragenlijst invullen
  • Na het invullen word er binnen 4 dagen contact met uw opgenomen
  • U betaalt via automatische incasso
  • Het voedingsschema op maat ontvangt u via de mail na dat wij de betaling hebben ontvangen
  • Wekelijks contact via de mail / whatsapp

  Stuur een email voor de prijzen van het online pakket                 

  klik hier voor reviews van go 4 food & fit                   

   
  E-mailen
  Bellen
  Map
  Info
  Instagram
  LinkedIn