Wie ben ik

Wat leuk dat je hier rond komt kijken! Welkom

Ik ben Carolien en woon sinds 2006 in Culemborg samen met mijn man en 2 dochters. 

Zelf woog ik in 2013, 93 kilo en besloot ik dat het roer om moest en dan niet met poeders en pillen die maar van korte duur werken, crash diëten of diëten met puntentellingen, maar dat ik iets moest gaan doen wat ik de rest van mijn leven vol zou kunnen houden en dus ook lekker genieten van eten. Die draai heb ik nu eindelijk gevonden. Ik ben 23 kilo afgevallen en voel me een fitte vrouw en moeder! Deze levensstijl wilde ik graag met meer mensen delen en om een goed advies te kunnen geven ben ik een opleiding tot voedingsdeskundige gaan volgen bij de AALO. Deze heb ik met veel plezier en succes volbracht en kan ik nu zeggen: ik ben er klaar voor om je te begeleiden! 


Ik vind het belangrijk dat u uw doel bereikt maar ook de manier waarop u uw doel bereikt. 


Een goede levensstijl is erg belangrijk en het effect wat voeding daarop heeft vind ik heel erg interessant, niet alleen het effect op uw gewicht maar ook op je fitheid. Doordat ik vele dingen in het verleden heb geprobeerd op afval gebied kan ik je goed begeleiden. Laat mij je helpen om weer te gaan genieten van het eten en je hierdoor weer fit te gaan voelen en weer lekker in je vel te laten zitten want dat is een geweldig gevoel maar ook weer vertrouwen te hebben in je lichaam!

Met vriendelijke groet,

Carolien Verhoeven 


IMG_8414.2
IMG_0080
18013569_248982125507831_7971785740365332480_n(1)_1
IMG_0325
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn