Succes verhaal Johan:

Hallo Allen,

Mijn naam is Johan en ik ben in Oktober 2018 geattendeerd door mensen in mijn omgeving op Go 4 Food & Fit.

Na een telefoontje naar Go 4 Food & Fit en met Carolien gesproken te hebben is er een data afgesproken voor een intake gesprek, (derde week Oktober 2018)

Tijdens het intake gesprek werd mij al vrij snel duidelijk, dit is wat ik wil, hier ga ik voor.

Een week later zoals afgesproken ontving ik mijn voedingsschema, waar ik bij het doornemen samen met Carolien (coach) bijna niet kon geloven dat ik hiermee zou af kunnen vallen, dit o.a. bij het zien wat ik allemaal mocht eten op een dag.

Mijn wekelijkse weegmomenten, waar ik feitelijk bij aanvang tegen op zag, werden voor mij een uitje en voelde goed als controle moment, ben ik afgevallen en hoeveel?

Nu een half jaar later (april 2019) ben ik inmiddels meer als 18 kg afgevallen.

Ik kan iedereen, zowel jong als oud Go 4 Food & Fit aanbevelen, en zou willen zeggen, succes is dichterbij als een teleurstelling.

Carolien Verhoeven, een topcoach, die mensen weet te stimuleren, absoluut geen druk oplegt tijdens het traject en een optimale ondersteuning geeft tijdens en naar het afvaltraject.

  

Succes verhaal Heidi

Ook ik ben begonnen bij Carolien na een hoop gejojo en ben nu 10 kilo kwijt! Het fijne van dit programma vind ik de persoonlijke begeleiding. Elke week een weegmoment en de tijd om te bespreken hoe het is gegaan. Je kan ook altijd bellen of appen.

Het weekmenu is heel makkelijk vol te houden en is op maat gemaakt. Ze heeft rekening gehouden met wat ik wel en niet lust. Heel fijn. 😊

Ik ben heel blij dat ik gestart ben met het programma en ga zeker nog even door tot ik mijn streefgewicht heb bereikt.😁

Succes verhaal Lies

Hallo stoere afvallers. 

Mijn naam is Lies Mudde en ik ben 72 jaar jong. 

Hebben jullie je ook wel eens een  “PLOFKIP” gevoeld ? Ik wel, al jaren .

Met dit gevoel ben ik begonnen bij Go 4 Food & Fit omdat ik er schoon genoeg van had.

Mijn gewicht zat me in de weg en ik werd kortademig. Om nog een aantal jaren prettig te leven moest er iets gedaan worden.

Via een mede cursist kwam ik bij Carolien terecht en ik moet zeggen, dat was een verademing.

Het was gelijk een heel prettig contact en dat is gebleven. Ik ben nu aan mijn streef gewicht en heb van vreugde door de kamer lopen dansen. Zonder de begeleiding van Carolien was het me niet gelukt. Mochten jullie nog wel eens twijfelen, gewoon doorgaan want je hoeft het niet alleen te doen en geen honger te hebben.

Ik ben er in ieder geval super blij mee en ga mijn best doen het zo te houden.

Veel succes allemaal.

Groetjes van Lies uit de verre Achterhoek.

Succes verhaal Yvet

 

Update Yvette 21-1-2021: Yvette komt sinds 2017 bij mij en sinds ze op gewicht is komt ze nog steeds elke maand wegen als stok achter de deur. Ze doet het nog steeds super goed!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Yvette. Begin 2017 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Carolien / Go 4 Food & Fit.

Ik wilde dolgraag afvallen maar had een stok achter de deur nodig. Met Carolien een heel fijn intake gesprek gehad wat meteen al vertrouwd voelde.

Met een persoonlijk voedingsschema van 6 eetmomenten op een dag, volkoren producten, veel groente, fruit, afwegen van je avond maaltijd, ben ik 23/24 kilo afgevallen.

Mijn startgewicht in Mei 2017 was 104,5 kilo. In December 2017 ben ik gestopt op mijn streefgewicht van 81,5 kilo.

Daarna een stabilisatie schema en elke maand een gratis weeg moment. Tot op de dag van vandaag gaat het nog steeds goed, blijf ik op gewicht ( uiteraard soms iets erbij), voel ik me goed en fitter.

Dus twijfel je nog? Wil je afvallen maar kun je het niet alleen? Ga voor Go 4 Food & Fit

Als ik het kan, kun jij het ook!

 Groetjes Yvette

Hallo allemaal,

Ik ben Yvette de Jager, 37 jaar, samenwonend en moeder van 2 jongens.

De laatste jaren ben ik altijd wel bezig geweest met mijn gewicht: afvallen, aankomen, ander dieet zoeken, weer proberen. Tot ik op een gegeven moment er geen zin meer in had en het op zijn beloop heb gelaten. Met als gevolg: aankomen. Tsja, boodschappen doen en allerlei lekkere dingen meenemen, in de avonden eerst bij de koffie een koek, later een chipje, soms een halve zak, stukje chocola, oh, er ligt ook nog een stukje kaas wat op moet. Achteraf spijt van wat ik allemaal naar binnen werkte.

In Mei van dit jaar ( ik woog toen op mij zwaarst 104,5 kilo) moest van mezelf de knop om: kleding zat niet meer lekker, ik droeg veel wijde dingen zodat mijn buik niet opviel. Ik zat niet meer lekker in mijn vel en wilde er echt wat aan gaan doen. Eerst zelf begonnen, na een week zag ik op Facebook Go 4 Food & Fit voorbij komen. Het trok mijn aandacht, dus even kijken en gaan lezen. Het zag er goed uit. Geen aparte recepten o.i.d.

Stoute schoenen aangetrokken en gemaild. Al vrij snel volgde een gesprek met Carolien. Zoals zij haar verhaal vertelde en dat ze graag anderen wilde helpen, haar enthousiasme, dat motiveerde mij meteen. Later ’s avonds meteen een mail gestuurd dat ik ervoor wilde gaan.

Tot op de dag van vandaag totaal geen spijt en zo blij dat ik deze stap heb genomen. Ik moest een stok achter de deur hebben.

Inmiddels ben ik 15,2 kilo afgevallen en voel ik me zoveel fitter. Kleding zit goed of te wijd en moet gewoon weg. I.P.V maat 44 of 46, soms zelfs 48, kan ik nu gewoon in maat L of soms zelfs M. Wat voelt dat goed.

Ook foto’s terug zien van jezelf hoe je eerst was en nu….wat een verschil. En dat alleen door een goed, aan jou aangepast voedingsschema waar je gezin gewoon aan mee kan doen. Je eet bewust, doet op een andere manier boodschappen, weegt je eten af en eet volkoren producten, veel groente en fruit. Het is zo goed te doen en heel goed vol te houden.

Ik hoop dat jullie door dit te lezen ook gemotiveerd en gestimuleerd raken. Iedereen kan dit. Je moet alleen bij jezelf de knop omzetten en die om laten staan.

Als ik het kan: kunnen jullie het ook!

Groetjes Yvet

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn